Home » Geen categorie » Van loondienst naar ondernemer met Google Adsense

Van loondienst naar ondernemer met Google Adsense

Ondernemen gaat niet zonder slag of stoot. U zult klanten moeten werven, opdrachten moeten (laten) uitvoeren en de klant zal moeten betalen. Wanneer er in één van deze drie fasen een probleem ontstaat, heeft dit direct invloed op uw financiën. Immers, heeft u geen klanten dan is er niemand die u zal betalen. Wordt de opdracht niet of niet naar behoren uitgevoerd, dan zal de klant niet willen betalen. En ook kan het even duren voordat een klant daadwerkelijk betaalt, ook wanneer de eerdere fasen probleemloos zijn doorlopen.

Er zit dus nogal wat tijd tussen het moment dat u een opdracht heeft gekregen en het moment dat u hiervoor een betaling ontvangt. Dit kan voor behoorlijk wat stress zorgen, omdat u natuurlijk ook vaste lasten heeft te betalen. Anders dan bij loondienst zijn de inkomsten voor de ondernemer onregelmatig.

Wanneer u zich ongemakkelijk voelt over deze onregelmatigheid, dan zou u kunnen overwegen om meer regelmaat in uw inkomsten aan te brengen met behulp van Google Adsense. Deze website biedt een training aan waarin u alles leert over geld verdienen met Google Adsense. De uitbetaling bij Google Adsense vindt  maandelijks plaats, waardoor u in ieder geval iedere maand inkomsten heeft.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om uw hele core business rond Google Adsense in te richten. Op die manier hoeft u geen acquisitie meer te doen. Anders dan bij uurtje-factuurtje kunt u bij Google Adsense blijvend betaald worden voor inspanningen die u nu verricht. Dat is natuurlijk zeer interessant omdat u er op een gegeven moment geen tijd meer in hoeft te stoppen en u toch betaald blijft worden.

Tijdens het opbouwen van uw Google Adsense inkomen kunt u werken waar en wanneer u wilt. De werkzaamheden hoeven niet op kantoor uitgevoerd te worden en al helemaal niet op locatie bij een klant. Ook kunt u zelfs het tijdstip bepalen waarop u de werkzaamheden uitvoert. Dit maakt het ondernemen met Google Adsense ook interessant voor mensen die momenteel in een loondienstsituatie zitten en overwegen een onderneming naast hun baan te starten.

Advertentie

Uw naslagwerk:

%d bloggers liken dit: